SOLAR

Jag är uttråkad rätt ofta... Men just nu ligger jag i solen och njuter. Och ja är uttråkad av att sitta still. Lyssnar på alex och sigges podcast (sjukt glad över att internet fungerar här ute) och äter vindruvor från grannens trädgård.

Är sjukt hett för det är helt vindstilla. Önskar vi hade en pool för går in var tionde minut... Svett haha.

Känns som att jag bor i en torr djungel just nu... Varför? Jo för såg nyss jordens största gräshoppa. Fyyyy.Sen när jag la mig ner så kände jag något på min näsa. En hopp spindel. Fyyyy.


POOL

Sitter vid poolen i St.George just nu. Så ni vet liksom.


+

Bra saker

Fick endast två fel på engelska provet idag.
Vi har vunnit flest matcher i ALA's school history so vi fick munkar idag på träningen och tacos direkt efter matchen igår. Sweet.
Matte provet imorgon är ett partner test, så behöver alltså inte kunna allt. Om jag nu får en bra partner...
Fick paket från Sverige idag, gott med godis. Samt lite godis jag inte älskar, (gillar det jätte mycket bara), så kan bjuda bort lite.
På fredag slipper vi konditionsträningen då vi åker ner till Saint gerorge för att sova på hotell, se Alladin teatern och bada. Är varmt där! Vi slutar alltså skolan typ 10 på fredag.
Har blivit kung på att hålla mitt rum städat.
Klarade vighets testet på idrotten.
Kayryn brough me a muffin till skolan idag. Omnomnom alltså!


-

Lite dåligt då.
Har tusen matte tal som jag ej fattar att göra till imorgon.
Är sjukligt beroende av socker. Värre än någonsin.
Har sämre kondis än jag hade när jag kom hit. Vi har inte sprungit nå på sistonde då det vanligtvis är vår belöning för vinst.


FITNESS TEST - PE

Idag gjorde vi andra halvan av fitness testet på idrotten. 30armhävningar(på knä, vilket var helt ok) och 30 situps och små 10yard runs där man skulle ta på linjen och springa fyrax10 yards. Tror jag fick det på 10,5. Inte säker dock.

För att vara på "president" level ska man kunna göra 25 armhävningar, 1 pullup och springa 1mile på 8.15. Vi fick inte veta vad man skulle klara av innan tyvärr. Men klarade president tiden på en mile med 3 sekunder haha!

Fick paket idag igen! Yeeah


BILDER

Här kommer lite bilder från senaste tiden.

När vi gjorde cement, den röda lilla plattan vart ful så vi bestämde oss för att pimpa den med namn och händer. vi är äntligen klara med de stora plattorna, skönt!

Bilden på alla människor i camping stolar är från när vi var och såg the piano guys. Hade jag inte varit så lat så hade jag letat upp ett klipp från youtube så ni vet vad jag snackar om. Fick sitta och vänta en timme för var fel på ljudet. Inte för att det hördes särskilt bra när det väl fungerade men...

Sen har vi hängt med Chris, tvättat hans rutor och hjälpt till på hans jobb. Slavar med andra ord... Haha nej då!

Även beställt mat från Cafe rio, omnomnom vad gott det är!

Sen har vi ätit godis, inte särskilt gott men.

Och hjulet ni ser är från vår tripp till den dära sjön för ett tag sen. Det var de som hände påvägen dit.

Sen är det en bild från ett football game, jag, Kayryn, Kenna och Chelsea.

Och bilden då vi sitter vid soptunnan är efter en träning då vi sitter och slöar. Det är åven vår lunch plats haha.


THE SMALL THINGS

Saknar allt, framför allt små grejer som jag alltid tar för givet hemma i Sverige. Att alltid få middag serverad, och om inte så blir jag tillsagd att göra nå eget.

Saknar Att kramas, ååh vad jag saknar kramar. Hade kunnat ge mycket för att få en kram av någon som faktiskt tycker om mig.

Saknar att mamma säger till mig. Om att städa, duscha eller tvätta. Här finns de ingen som är så renlig som mig...

saknar att mamma fixar allt, filar mina naglar och masserar mig(även om det bara var ibland).

Saknar Sveriges mode och närheten till butiker. Här är det tshirt och fotbolls shorts som gäller. Har shoppat noll fin kläder, bara nödvändiga saker. Med andra ord, vi åker baara till en affär om det är något vi verkligen behöver.

Saknar skollunchen, och hur nyttig den faktiskt är. Om man jämför med min lunch nu alltså.

Saknar att vara mätt för en längre stund. Visst blir jag mätt av toast med sirap, smör och socker på, men det är ju bara för fem minuter.

Saknar att ha Julia, världens bästa vän, runt mig.


R A N D O M

Vi åkte bil med en av Michelles kompisar, helt plötsligt slår Chris på en låt där början är på svenska. Jag undrar om han slog på låten för att visa mig, men ne han gillar den bara. De sjunger om the capital of norway så han trodde början av sången var på norska, den övergår i engelska efter ett par sekunder.


Bambi 2011 - kobojsarna heter låten om ni vill lyssna.


F O T B O L L

Vi förlorade med 0-1 våran Varsity match, och vann våran JV match med 2-1, skönt med vinst! Gjorde assist också. Spelade halva båda matcherna. JV är så mycket roligare för det är inte lika seriöst. Idag spelade vi både matcherna 2x40, det där kan de ändra lite hur det vill haha...


När Michelle kommer hem är det äntligen dags för middag!


T I S D A G

Hade bara två lektioner idag, som vanligt på B dagar. Ikväll, eller ja klockan 16 har vi match, så vi åker tillbaka till skolan till klockan 15!

Ska försöka göra bort lite läxor ur mitt berg nu och äta mac and cheese till lunch. Och ta en nap så klart då!


M O N D A Y

Igår var första dagen som jag faktiskt var trött när jag klev upp, as trött till och med. Sov snoozade liiite för länge, men min morgon lektion vart inställd så det var lugnt.


S V E N S K A

Jag pratar otroligt mycke svenska, eller inte pratar men skriver, läser och lyssnar på svenska(musik och podcaster). Vilket säker har bidragit till att jag inte alls kommit in i språket, trots det är jag glad över att ha fått prata så mycke svenska i helgen! Kan säga precis det jag vill då jag kan alla ord, haha! I engelskan får jag staka mig fram och hoppa över en massa jag vill säga...

Både med Kris familj och med en familj som var förbi här igår, nog för att bara mamman kan svenska men det var kul! Hon berättade om en svensk typ marknad som är i Salt Lake City kring jul, där de säljer massa svenska saker, så som pärlsocker och marabou. Åhhh dit vill jag!

Bjuder på en bild på mina snygga systrar, från ihelgen då vi skypeade! :)


HOMECOMING!

Jag vet inte var jag ska börja, jag trodde inte det skulle vara så mycke dans som de faktiskt var på homecoming igår. Haha... Men för att ta det från början då, jag gjorde mig klar till klockan 17, jeans, Converse, en topp och en kofta.
Kris hämtade upp mig, eller ja hans pappa hämtade upp mig... Med honom alltså. Jobbigt att ingen av oss har körkort!

Han kom in och hälsade på min familj(ala america style) och sen åkte vi hem till honom för middag. Hans pappa har bott i Sverige 2 år och hans mamma är svensk så vi pratade bara svenska när jag var där. Otroligt skönt! Hans lillebror kunde inte så mycke svenska så jag tyckte dock synd om han.

Vi åt köttbullar, gräddsås, potatismos, lingonsylt och mjölk. Sveeenskt och gott. Var inte alls så awkward som jag trodde det skulle vara. Hehe!

Sen skjutsade hans mamma oss till bion, vi såg The amazing spiderman! Helt okey film.

Efter bion blev vi hämtade av hans mamma igen och åkte hem till han så han fick byta om. Sen åkte vi hem till
mig så jag fick byta om.


Väl på homecoming så betalde han igen(gotta loove america). Var ju ändå rätt dyrt, 25dollar per skalle! Haha nej jag tyckte fett synd om han då jag är bland den tråkigaste man kan ha med sig på en dans... Ajja. Han var nog RÄTT less på mig. Oopsi liksom.


Nej men nog dansade jag lite, slowdans med både Kris och Spencer(då Kris började dansa med Spencers date...)


Sen när klockan slog 23.00 så tändes lamporna och alla var tvyngna att gå ut. Diiirekt efter så togs all dekoration ner, här var det snabba puckar!

Vi satt och väntade på hans mamma som skulle plocka upp oss och skjutsa hem oss. Så följde han mig till dörren(jepp jag är i amerika). Haha

Hans mamma är världens gulligaste!

Nej men det var kul, men nästa gång jag går på date ska jag ej förstöra den med dans... Hehe.


Tyvärr har jag inga mer bilder!


P I C T U R E S

Me and my sisters!


SKYPE

Åh jag uppskattar skype så himla mycket, även om jag brukar grina en skvätt.

Älskade ungar!


YOU KNOW IT ALAN

De fyra första visste ni redan... Men den sista. Sa jag att jag fick F på matte provet i fredags? Och på alla online matte läxor...


HOMECOMING WEEK

I veckan är det homecomingweek, igår var det pyjamasdagen, idag är det superhjälte dagen. På lördag är det alltså homecoming, spännande för de som ska gå!

Och alla amerikanare är rätt fyndiga när de frågar tjejerna om de vill gå med dem. Kul är det!


A M E R I K A N A R E

Vad är det med amerikanare att svara k på sms. Så sjukt störigt.

Idag så snackade de om att äpplen var godare blöta, eftersom att de flesta sköljer sina äpplen. Uhm ok, vi låtsas att det är därför.

Här får ni en bild på gooodis, rätt gott men mest roligt att äta. Med vänlig hälsning, tjockisen.


F A K T A

Mitt Romney och Stephenie Meyer, som skrivit Twilight böckerna har båda gått på universitet mina äldre värdsystrar går på, Brigham young university. Om ni ville veta alltså.


B I L D E R

.


L A K E P O W E L L

Hemma från Lake Powell sen några timmar tillbaka, dock kan jag inte sova. Klockan är här 03.30. Tur så har jag massvis att läsa, bloggar, facebook och twitter(min nya favorit). Följer typ 30 komedi konton så jag får skratta lite om dagarna iallafall.


Det har varit varmt och vi sov under bar himmel. Underbart! Något som inte var lika kul var alla intern skämt och att man var tvungen att kolla sina saker efter skorpioner hela tiden. Var nog den enda som inte såg någon!

Solskyddsfaktorn som gällde på trippen var 70 så jag har tyvärr inte blivit brun. 70 har vi för att den håller lite mer än en timme. Jobbigt med 30 för då måste man smörja varje halvtimme. Hahah skratt retande... Ärvälinteriktigtsånumrenapåflaskanmemar...


B A K A

Livet blir bättre och bättre. Nu har vi en ugn också! Så jag och Kenna har bakat!

Vi har även varit till kyrkan idag, för att lära oss att stryka och sy på knappar. Vi skulle också skriva brev till missionärerna som är ute, från vår kyrkgrupp. Män nogon matta far dem vall vare! Selpar man dum så bhövree man ej göra så mykcte. Höppas nio känn lasa det ta.

Fy så vi har ätit idag... Sjukt mycket. Gått upp 3kg idag.

Tankar just nu:
Matte provet på fredag är jag sjukt nervös för.
Glad att vi ska åka och campa i helgen för vi missar fredagens löp/fotbolls träning som är 3h lång!
Match i morgon, 4h i buss. Inte så kul.
Varit töntigt exalterad att denna dag skulle komma hela helgen, och så när den kommer så vart den inte liiika bra. Men nästan. Sitter och skriver på fb haha! Jo jag är en tönt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3333458/images/2012/pic_50481bf3ddf2b30b4e001162.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3333458/images/2012/pic_50481c15e087c32914001072.jpg" class="image">


N A I L S

Michelle har målat mina naglar ikväll:')


H E A D B U D S

Idag for jag och Debbie till walmart och köpte refill till telefonen och ett nytt headset.

Den här dagen har varit toppen, snabb lektion i tyska. Sen häng med Anna och Alexa innan nästa lektion började. Där behövde vi bara(?!) ta anteckningar. Och lektionen efter som är dö svår har jag iallafall med Kenna.

Efter 2nd period for jag och Michelle hem, Chris kom över och vi gjorde lunch. Blåbärs smoothie, tomattoast och makaroner. Efter det for vi till Maceys och köpte roll ups.

Tillbaka till skolan vid 14 tiden för fotbolls träning. Vi sprang mycket men det var kul faktiskt. Så sköönt när den vid 16 var över.

Nu ska jag göra lite läxa, duscha, äta tacos och sen blir det att se film med mina systrar, vi ska se clueless haha.

Grym dag!


K L Ä D E R

Idag var det dressdown day for Stevens leukemi sjuka son. Man fick köpa armband som då lät en ha på sig vanliga kläder. Eller ja med en massa regler såklart... Men det var för en bra sak och trotsa att jag bara hade 2,5klasser idag så kändes det värt de.


S H O P P I N G

Idag har vi varit en snabb sväng på walmart, glömde köpa headset och nytt refill till telefonen vilket suger.

Har även köpt nya benskydd fast mina gamla fungerade hur bra som helst.Bara att jag klippt bort lappen där en stämpel sitter... Man måste ha den stämpeln för att kunna spela serie spel. Onööödigt tycker jag.

Förresten så ska jag inte ta internationellt refill denna gång. Så kommer ej kunna ringa hem gratis. Så ni vet liksom. Mitt kort jag har nu går ut 8 September så tills dess kan jag ringa!


V A R N I N G

För äcklig bild. Nej men här har ni min hand! Enjoy!


M A G N U S B E T N E R

Lyckan var total då jag igår hittade Magnus Betners fjärde standup show på youtube, yes! Har fortfarande lite kvar att se så eftersom att jag alltid vaknar tidigt ska jag passa på att se klart.


Idag blir det att åka till walmart(äääntligen) och vara med Anna som jag läser tyska med.

För att detta inlägg inte bara ska vara positivt så tänkte jag berätta att jag ska försöka rädda min t-shirt idag också, har två t-shirtar som jag använder och det där var favoriten, vi hjälpte nämligen till att gjuta en del av uppfarten med cement i lördags. Så jag mina kläder är prickiga från skvätt av cement, undrar om mina kläder går att rädda... Mina händer är helt paj med, hur torra som helst!



S U N D A Y

Har läst lite i solen idag, ur min tjoocka bok. Sen har vi vart en sväng(3h) i kyrkan.

Jag fick en personal progress bok och ett bokmärke till min icke existerande bibel. Man tackar.

Körde på min långklänning med tshirt över, vilket var mycket uppskattat.


P I N S A M T



Vi var hemma hos Chris en kväll och såg film, jag höll på somna hela tiden men lyckades mirakulöst hålla mig vaken. Jag var stolt över mig själv.Så när filmen är slut hoppar jag upp i glädjerus och utbrister " Jaaa jag höll mig vaken!" alla kollar på mig och ser ut som frågetecken, och jag skäms, både över hoppet och SVENSKAN haha.

Nästa sak hände igår kväll när vi ser film. Vi hör världens duns och Kita kommer rusande upp för trappen i panik, Jag undrar vad det var för något som small till så jag frågar, " what is that smell?" Alla kollar på mig som att jag har nå fel. Det luktar ju inget?! Smäll... Sound...

Kanske inte verkar så pinsamt men för stunden var det grymt pinsamt.


I MISS MY SISTERS

.


I MISS YOU F O O D

Mmmh


I MISS NYC

Självklart inte bara för glassen då, haha!


U S A

Denna läser vi upp en gång per dag medans vi står vända mot den amerikanska flaggan med handen på hjärtat.


GISSA VAD JAG GÖR IKVÄLL?

.


BILDER

Här får ni lite fler bilder från kvällen, hade kunnat skriva en roman om kvällen här men skippar det. Ska ta ett snack med proffset (lovisa) så jag vet hur jag ska skriva. Otan ätt genkarna törstår ellt.


CUPCAKES OCH FILM

Vi for iväg hem till Chantelles hus för middag, bakning och film.


BÄSTA DAGEN HITTILLS

Idag har nog varit min bästa dag, förutom dagarna i NY. Min grupp på food nutrition vann två gånger av tre tävlingar så vi fick godis. Sen så var de early out day, vilket betyder att alla lektioner är kortare=dagen går fort! Sen så åt vi lunch våran grupp, jag, Michelle, Tianna, Chantelle och hennes syster, även Kristopher joinade vilket var kul då vi kunde snacka om allt och alla haha!

Roligast var när de kom en grupp killar som också ville lära sig svenska, så vi lärde dem ett par fula ord, mohah.

Höll på att bli sen till fotbolls träningen då vi var ute på parkeringen och flummade. Vi skulle ha träning från 13.10-16.20... Men så vart det inte! De började blixtra som på beställning så vi fick fara hem redan vid 3! Inte mig emot alltså! ;-)


RSS 2.0