GLAD

Blev glad då jag såg att en av flaskorna läckt haha. Betyder att det var värt att packa allt i påsar! Först i ziplocks sen i vanlig påse så var ordentlig haha.


Resan

Gick förvånansvärt bra faktiskt! Höll på dö av tristess på salt lake-chicago flyget som var tre timmar.

Ville bara låsa in mig på toan i chicago och grina för jag visste inte vart jag skulle. Efter lite panik smsande med mamma så ryckte jag upp mig och hittade, var tvungen att gå ut från flygplatsen, åka tåg ett par stationer och sen gå in igen, och genom alla säkerhets kontrollerna igen!

I chicago gick jag runt hela tiden för att undvika kryp i benen på sverige flygningen haha, och laddade upp med maaaassa tidningar för flyget.

Men utrikes var fortfarande helt dött strax innan planet skulle boardas, men tänkte att folk hade anslutningar och skulle komma lite senare. Men ikket, vi var ungefär 40 pers på ett flyg som rymmer 245 pers...

Inte mig emot, hade en hel rad för mig själv, kunde spela spel och se film samtidigt men även ligga ner och sova. Så läste knappt ens mina tidningar haha.

I Stockholm kände jag sååå mycket lättnad, fast jag var tvungen att gå ut och sedan gå in igen pga att de ej kunde checka in min biljett hela vägen.

Bild på mig från chicago. Bild på min gate. Bild på mig hemma på kallax. Bild på min tomma rad haha.


Pics


Hemma

Åååh så det känns bra att säga att jag är hemma. (Vrf kom jag ej tidigare?!?!). Helt sjukt. Känns dock knappt som jag varit borta. De mesta är som förut.

Nu ska jag gå och äta falsk tosca kaka som älskade Julia bakat, ååh så gott, och städa upp resten i köket! Laters!


Chicago

Sitter på en ödslig flygplats just nu. So far so good men hoppas att restan av resan också blir bra. Håll era tummar.

Fick lite sushi av Debbie så det har jag bland annat käkat. Har böcker, spotify och så vidare men höll på dö av tristess förra flygningen. Tror jag ska gå och spendera resten av mina pengar på tidningar. Hehe.


Dagens fångst!

Jag är pank!

Nu ska jag iväg med Kayryn och se en film eller strosa i lite fler affärer!


LÖRDAG

Going shopping with Anna!


.


Väder


$50.78

Är summan som jag har i små pengar! Fattar ni vad det väger haha!


Min lilla skola


.

Låter ju kul!


En bra dag

Jag och Kenna åkte till Provo och bowlade. Käkade middag(jordgubbar och björnbär), som var hur gott som helst! Hängde på BYU campus hela kvällen och det var najs. Se lite snygga personer haha.

OCH det är min SISTA DAG eller sista timmar på bara frukt och grönsaker!


.

Fasen att livet ska vara fullt av svåra beslut..


Stephen har bokat att umgås 18 februari. Vadå i tid??På bilden är världens kanske godaste soppa. (Ser as äckligt ut jag vet) och den är helt frukt/grönsak soppa!!


Hard life as a busy person


Önskar alla prov var såhär

Tyvärr så får vi poäng/betyg för att vara i tid, sköta oss och göra våra läxor med haha. Missar vi en lektion dras 50 poäng i hennes klass, så det suger ju lite. Mrs Masters klasser är ju tyvärr de två enklaste jag har!


Helt värdelös:)

På att hålla kontakten med folk. Och orka ta itu med saker. Blähh


MMMUUUMMMSSSS

Är Så sugen på leverpastej. Även bacon hade varit gott.


Kommentarer

Nu har jag svarat på alla kommentarer så att ni vet.

HAPPY

Ligger i min säng, första gången sen jullovet! Skönt att sova där inte folk måste gå förbi!

Det har helt enkelt varit för kallt, men nu hoppas jag att jag inte ska vakna för att jag är en isbit.

På bilden har ni några av mina och Kennas maträtter de senaste dagarna. Vi äter bara frukt, grönsaker, nötter, bär och bönor. Gott! Men svårt då vi inte kan välja på så mycket olika maträtter haha.

Var på en promenad idag, vi gick till walmart. 4 miles ungefär. Korsa läskiga vägar och gå på vägen då såklart inga trottoarer är skottade. Ibland fick vi plumsa till och med. Annars var det soligt och fiiint och skönt att röra sig.

Kita, deras hund slet sig lös från hennes koppel, som hon har när hon är ute. Och hoppade sedan över stängslet och rymde. Tyvärr så kom hon tillbaka!

Man kan inte få allt här i världen


RSS 2.0