HOMECOMING!

Jag vet inte var jag ska börja, jag trodde inte det skulle vara så mycke dans som de faktiskt var på homecoming igår. Haha... Men för att ta det från början då, jag gjorde mig klar till klockan 17, jeans, Converse, en topp och en kofta.
Kris hämtade upp mig, eller ja hans pappa hämtade upp mig... Med honom alltså. Jobbigt att ingen av oss har körkort!

Han kom in och hälsade på min familj(ala america style) och sen åkte vi hem till honom för middag. Hans pappa har bott i Sverige 2 år och hans mamma är svensk så vi pratade bara svenska när jag var där. Otroligt skönt! Hans lillebror kunde inte så mycke svenska så jag tyckte dock synd om han.

Vi åt köttbullar, gräddsås, potatismos, lingonsylt och mjölk. Sveeenskt och gott. Var inte alls så awkward som jag trodde det skulle vara. Hehe!

Sen skjutsade hans mamma oss till bion, vi såg The amazing spiderman! Helt okey film.

Efter bion blev vi hämtade av hans mamma igen och åkte hem till han så han fick byta om. Sen åkte vi hem till
mig så jag fick byta om.


Väl på homecoming så betalde han igen(gotta loove america). Var ju ändå rätt dyrt, 25dollar per skalle! Haha nej jag tyckte fett synd om han då jag är bland den tråkigaste man kan ha med sig på en dans... Ajja. Han var nog RÄTT less på mig. Oopsi liksom.


Nej men nog dansade jag lite, slowdans med både Kris och Spencer(då Kris började dansa med Spencers date...)


Sen när klockan slog 23.00 så tändes lamporna och alla var tvyngna att gå ut. Diiirekt efter så togs all dekoration ner, här var det snabba puckar!

Vi satt och väntade på hans mamma som skulle plocka upp oss och skjutsa hem oss. Så följde han mig till dörren(jepp jag är i amerika). Haha

Hans mamma är världens gulligaste!

Nej men det var kul, men nästa gång jag går på date ska jag ej förstöra den med dans... Hehe.


Tyvärr har jag inga mer bilder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0