MONDAY

Hej allihopa!
Grym dag, faktiskt. Mormon guden ville väl behandla mig bra för att jag höll mig vaken 30min i bilen till radion och 30min hos deras grandparents. Ja jag la mig på golvet och sov efter första 30... Konferenser med gamla gubbar om saker jag inte fattar/håller med om/tycker är intressanta är inget jag vill spendera min tid på. Så mycket har alltså gått min väg idag. (peppar peppar)

Debbie for till walmart och köpte nytt telefon kort. Tur för jag hade inte hunnit själv innan mobilen hade "gått ut".

Fick A på båda mina bild uppgifter i Foods klassen.

Har gjort homework med Kathryn, Jaycee och Kenna heeela eftermiddagen. Fick hemgjorde cafe rio till middag så är glad ändå<3. Klockan är snart 21 och vi är inte klara... Har glosförhör i tyskan(rätt lätt som tur är) och en meny som vi ska översätta och lämna in imorgon.

Slapp early morning imorse, lycka. Var död då jag var uppe och såg film hela natten typ. Smsade Anna som en tok men när jag väl bestämt mig för att skita i lektionen.,. Hehe bad girl. Så när jag sen vakna klockan 7hade hon svarat att hon inte heller gick. Yes.

Lyckades övertala min feta idrotts lärare att få vara i gymmet. Får vara där på onsdag med. Yea. Han är alltså inte samma som vår tränare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0