D Å L I G A S A K E R M E D A M E R I K A 1

Det börjar med att min soccer coach vinkar åt mig att komma. Jag går dit och då säger han att jag ej får spela kvällens matcher. Jag ser ut som ett frågetecken antar jag för han fortsatte att berätta att Jag hade U attendance, alltså att jag skippat en klass. Jag fick panik, och ni vet med mitt dåliga minne så kunde jag ej komma på när det skulle ha varit. Han tror att jag driver med honom men efter koll hos diverse lärare, councler och med Michelle så visar det sig vara en miss... Hoooff vilken tur haha! Då jag har bytt klasser så tänkte jag att det kunde vara strul med det, men icket. Läraren som sa att jag ej fick spela var alltså den som klantar upp sig. Skärpning amerika!

Nästa sak var från ikväll, vi var med deras ward(kyrkgrupp) för middag(super god mat!! Eller inte rootbeer då såklart) i en park, och när vi sitter där och gungar
så kommer en tant och frågar vart våra föräldrar är, de pekar mot våran ward men hon tror vi är slackers från hennes ward så hon går för att kolla till att vi verkligen har föräldrar där. SKÄRPNING AMERIKA, börja tro på folk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0